Forside
Profil
Proces
Jobsøgende
Referencer
Kontakt
Peoplematter - rekruttering indenfor regnskab og økonomi

Jobsøgende

Som kandidat ved Peoplematter vil du møde konsulenter med stor erfaring inden for økonomi- og regnskabsområdet. Du vil møde konsulenter, der har forståelse for dine kompetencer — på det faglige og personlige plan — og du vil møde konsulenter, der har et godt indblik i den virksomhed, der rekrutteres til.

Vi ser rekruttering som en proces med tre samarbejdspartnere. Vores kunde, dig som kandidat og Peoplematter. Sammen skal vi finde ud af, om stillingen og virksomheden er rigtig for dig.

Her på siden kan du se et udsnit af de stillinger, vi arbejder på. Vi arbejder også med stillinger på search basis, og det kan derfor være en stor fordel for dig at blive registreret i vores emnebank. Vi bruger vores emnebank aktivt, og den rigtige stilling kan således komme til dig ad denne vej.

Som kandidat er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om dine fremtidige karrieremuligheder. Alternativt kan du sende dit CV til os i Word eller PDF på
Der er selvfølgelig fuld diskretion, og vi foretager os ikke noget uden forudgående aftale med dig.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt og er godkendt af Datatilsynet til behandling af personoplysninger med henblik på erhvervsmæssig bistand ved stillingsbesættelse jf. Persondataloven

 

Vil du høre nærmere?

Peoplematter - rekruttering indenfor regnskab og økonomiKontakt os for et uforpligtende møde. Vi stiller os gerne til rådighed for en sparring af den forestående rekruttering.
Kontakt os

Find den rette kandidat

Peoplematter - rekruttering indenfor regnskab og økonomiVi har meget stor træfsikkerhed i vores rekrutteringer, og du får garanti på udvælgelsen.
Læs om processen her
 
Peoplematter A/S   ·   København   ·   Tlf.: +45 70 22 78 22   ·   
Webdesign by Pixart