Forside
Profil
Proces
Jobsøgende
Referencer
Kontakt
Peoplematter - rekruttering indenfor regnskab og økonomi

Profil

Peoplematter A/S blev etableret i 2004 af stærke fagspecialister med lang erfaring inden for rekrutteringsbranchen. Vi er i dag landsdækkende med kontorer i både København og Århus.

Vi er specialister i rekruttering inden for økonomi og regnskab og vi har et stort netværk inden for dette område. Vi har erfaring med stillinger på alle niveauer — fra økonomidirektøren til kreditorbogholderen.

Vi er fagfolk og forstår dine behov — på det faglige og personlige plan. Vi arbejder med både search og selection og udnytter vores store netværk og vores database til din fordel.

Vi er certificerede i brugen af Master Management — personprofilanalyse — og udviser stor fortrolighed over for både kunder og kandidater.

Vores mål er at sikre vores kunder en rekrutteringsproces, der understøtter en god økonomisk og personalemæssig udvikling. Vi ser rekruttering som en proces med tre ligeværdige samarbejdspartnere. Vores kunder, kandidater og Peoplematter.

 

Vil du høre nærmere?

Peoplematter - rekruttering indenfor regnskab og økonomiKontakt os for et uforpligtende møde. Vi stiller os gerne til rådighed for en sparring af den forestående rekruttering.
Kontakt os

Find den rette kandidat

Peoplematter - rekruttering indenfor regnskab og økonomiVi har meget stor træfsikkerhed i vores rekrutteringer, og du får garanti på udvælgelsen.
Læs om processen her
 
Peoplematter A/S   ·   København   ·   Tlf.: +45 70 22 78 22   ·   
Webdesign by Pixart