Forside
Profil
Proces
Jobsøgende
Referencer
Kontakt
Peoplematter - rekruttering indenfor regnskab og økonomi

Referencer

Nedenfor kan du se et udpluk af opgaver, hvor vi har fungeret som rekrutteringspartner. En stor del af vores kunder udmærker sig ved at være førende inden for det segment, de beskæftiger sig med.

Vi har blandt andet løst en lang række opgaver til stillinger som financial controllere, business controllere, projekt controllere m.m. til kendte virksomheders økonomifunktioner inden for rådgivning, produktion og projektudvikling.

Desuden har vi løst opgaver inden for investerings-/finansbranchen, hvor stillingerne har været i kategorien økonomimedarbejdere, controllere, head of finance m.m.

Endvidere har vi god erfaring med rekruttering af projektøkonomer, økonomiske konsulenter, regnskabmedarbejder m.m. til virksomheder, hvis hovedformål er uddannelse og forskning.

Til flere handels- og distributionsvirksomheder er der rekrutteret såvel finansbogholdere som debitor- og kreditorbogholdere, regnskabs- og økonomichefer.

Ønsker du uddybende referencer fra ovenstående eller referencer fra specifikke brancher, virksomhedstyper eller stillingskategorier, der ikke fremgår, er du velkommen til at rette henvendelse til os.

 

Vil du høre nærmere?

Peoplematter - rekruttering indenfor regnskab og økonomiKontakt os for et uforpligtende møde. Vi stiller os gerne til rådighed for en sparring af den forestående rekruttering.
Kontakt os

Find den rette kandidat

Peoplematter - rekruttering indenfor regnskab og økonomiVi har meget stor træfsikkerhed i vores rekrutteringer, og du får garanti på udvælgelsen.
Læs om processen her
 
Peoplematter A/S   ·   København   ·   Tlf.: +45 70 22 78 22   ·   
Webdesign by Pixart