Kandidat
Vi har stor forståelse for dine kompetencer både på det faglige og personlige plan og vi har god indsigt i den virksomhed der rekrutteres til.

Du som kandidat oplever en ”best in class” proces

hvor du hele vejen er informeret og opdateret omkring virksomhed, jobindhold og proces.

Jobsøgende?

Måske går du hele vejen og bliver tilbudt et job. Hvis ikke vil vi meget gerne sikre, at vi fortsat indgår i hinandens netværk, så det er dig, der kan blive valgt i en fremtidig proces.

Det er derfor vigtigt, at du er åben om dine kompetencer og erfaringer samt ønsker til karriereudvikling. Er du i proces vil sparring være en naturlig del af vores kontakt.

Vi arbejder både med search og selection – det kan derfor være en stor fordel for dig at registrere dig i vores database. Der er naturligvis fuld diskretion, og vi foretager os ikke noget uden forudgående aftale med dig.

Vores rekrutteringssystem understøtter gældende persondatalovgivning, hvilket vil fremgå når du nemt og uforpligtende opretter eller sletter dit CV her 

Kontakt os såfremt du har spørgsmål

Vores rekrutteringssystem understøtter gældende persondatalovgivning, hvilket vil fremgå når du nemt og uforpligtende opretter eller sletter dit CV her 

Referencer

Vi har siden 2004 rekrutteret til mange forskellige brancher. Vi kan derfor referere nuanceret til både branche, men også til et givent niveau i organisationen – fra medarbejder til direktion. Kontakt os for uddybning af konkrete og præcise referencer.

Global NGO

Opgave: Projektcontrollere Controllere til globale projekter i verdensomspændende NGO. Økonomistyring, rapportering og controlling af internationale projekter samt fondens egen økonomi.

Læs mere »