Virksomhed
Vi gør alt for at gøre os fortjent til den næste opgave og derfor bliver den første næsten altid til flere. Tør du udfordre os med dit rekrutteringsbehov?

Vi investerer konstant i vores netværk

så vi er på forkanten af dit rekrutteringsbehov. Vi benytter de bedste værktøjer, som er tilpasset vores behov og derved også dit.

Vores klientportefølje...

– samt kandidatnetværk er med baggrund i loyalitet og tillid udviklet siden 2004, hvilket gør at vi ved præcis hvad processen kræver for, at vi effektivt og målrettet lykkes med at præsentere de bedste kandidater.

Det er vigtigt for os og for jer, at kandidaterne er i centrum i processen, så vi sikrer en nærværende og professionel oplevelse.

Vi opfatter os selv som jeres ambassadør og sikrer, at de kandidater, der ikke bliver tilbudt en given stilling, ønsker at indgå i en fremtidig proces. Vi er meget bevidste om jeres employerbranding!

Alle kandidater som bliver præsenteret for vores klienter, har udarbejdet en personlighedstest og vi benytter kognitive test efter behov. Vi trækker grundige referencer når vi når den sidste del af udvælgelsen.

Vi kommunikerer aktivt med alle involverede parter og du vil som klient blive orienteret løbende med status på processen.

Vi afstemmer sammen...

– ønsket til kandidaternes faglige kompetencer og erfaringer. I tillæg har vi stor opmærksomhed på, at det rigtige match kræver opmærksomhed på kandidaternes:

Vi ser frem til at præsentere vores aftalegrundlag som tilpasses individuelt så det matcher jeres rekrutteringsbehov. Heraf vil det fremgå at vi garanterer jeres tilfredshed.

Referencer

Vi har siden 2004 rekrutteret til mange forskellige brancher. Vi kan derfor referere nuanceret til både branche, men også til et givent niveau i organisationen – fra medarbejder til direktion. Kontakt os for uddybning af konkrete og præcise referencer.

Global NGO

Opgave: Projektcontrollere Controllere til globale projekter i verdensomspændende NGO. Økonomistyring, rapportering og controlling af internationale projekter samt fondens egen økonomi.

Læs mere »